El Gran Recorrido (qüestionari d’orientació professional)

El portal educatiu “Educaweb” ofereix una ferramenta d’orientació acadèmica i professional. Per accedir-hi cal primerament registrar-se. Després de fer-ho, hauràs de contestar una sèrie de preguntes sobre les teues preferències, personalitat i habilitats. Finalment, obtindràs un informe (una versió reduïda i una altra ampliada) amb els resultats del teu qüestionari (grup ocupacional i professions relacionades, matèries escolars, aptituds i habilitats necessàries, valors professionals, etc.).

El Gran Recorrido

El GR

Recorda que en aquest mateix blog pots trobar enllaços a les principals universitats públiques valencianes on podràs consultar els estudis oferits. També trobaràs informació sobre els estudis de FP i un cercador de centres.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Qüestionaris i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *