Coneix la UPV: Jornades de portes obertes 2019-20

Jornada Portes Obertes UPV

Com fet tots els anys, enguany també visitarem la Universitat Politècnica de València per a conèixer els estudis que s’hi ofereixen i ajudar-vos en l’elecció del vostre itinerari acadèmic i professional. Ho farem segurament a inicis del mes de març.

Les visites a la UPV estan organitzades en itinerari (Arts; Ciències, Agroalimentària i Forestal; Arquitectura, Enginyeria Civil i Edificació; Industrial, Aeronàutica i Ciència i Tecnologia per a la Salut; Socials i Jurídiques; i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC)). En cada visita tan sols és possible realitzar un itinerari.

Per això, si algú desitja fer un segon itinerari, teniu a la vostra disposició un programa de visites per a les famílies. Si ho desitgeu, podeu realitzar la vostra inscripció en la següent pàgina a partir del 4 de desembre de 2019:

Inscripció Jornada Portes Obertes UPV per a famílies

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Universitat i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.