Conèixer la Universitat de València

Com molts de vosaltres ja sabeu, les tradicionals visites presencials a la Universitat de València de l’alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau superior s’han transformat enguany en Visites en línia a la Universitat.

La pàgina temàtica Conèixer la Universitat reuneix, en un únic portal, les Visites en línia i recursos informatius sobre l’oferta de graus que s’imparteixen a la Universitat de València, així com també informació d’interès per a l’estudiantat nouvingut.

A aquesta pàgina trobareu:

    • Les sessions informatives dels centres de la Universitat sobre els graus que s’imparteixen en cadascun d’ells.
    • Passejades audiovisuals pels centres, acompanyats d’estudiants i estudiantes de la Universitat que han elaborat visites guiades audiovisuals per ensenyar els espais i els campus. Els guies Conèixer són enguany guies audiovisuals!
    • Les fitxes de graus, la informació més important de les titulacions que s’ofereixen: descripció, perfil, informació pràctica, crèdits, notes de tall, ponderacions, etc.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.