Saps quantes hores utilitzes el mòbil al dia?

Els espanyols dediquen una mitjana de 4,1 hores diàries al seu telèfon mòbil; els joves entre 18 i 24 anys un 19% més que la mitjana, 6,43 hores. A Espanya hi ha 7,3 milions de persones addictes al seu mòbil. Aquestes són algunes de les conclusions de l’Estudio sobre addicción al móvil elaborado por Rastreator.

Vols saber quantes hores dediques diàriament al teu mòbil? Amb la ‘app’ Your Hour, que es pot descarregar en Play Store, pots controlar el temps que utilitzes diària o setmanalment al mòbil i amb quines aplicacions, el nombre de notificacions que reps o les vegades que has desbloquejat el telèfon. L’aplicació et permetrà definir la teua categoria d’addicció al mòbil: ansiós, habitual, dependent, obsessionat o addicte.

El Govern de Múrcia va elaborar el següent decàleg per a l’ús responsable dels mòbils dirigit a alumnes, famílies i docents:

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.